Jdi na obsah Jdi na menu

img_0656.jpgAktuální vrh / Present litter

Plánované vrhy / Planned litter

Odchovy / Litters

 

 
Štěňátka jsou pro nás veliké požehnání, snažíme  se jim dát co nejlepší základ do nového a snad i dlouhého života.

img_1130.jpg

 Štěňátka mohou odejít do nové rodiny v osmi týdnech. Očkovaná, odčervená, tetovaná  a čipovaná. Učíme je čistotě pokud možno na zahradě, doma chodí na psí toaletu. 

Štěňátkům se  snažíme poskytnou dostatečnou socializaci a jsou součástí běžného chodu domácnosti. Naším cílem je, aby z nich vyrostli vyrovnaní a sebejistí jednici, kteří svým rodinám budou milými a oddanými společníky.

img_2134-up.jpg

 Každé štěňátko dostane do nové rodiny základní balíček. Pet pas, kupní smlouvu, balíček granulek, deku z pelíšku a hračku. Průkaz původu obdrží majitelé při převzetí štěňátka nebo ihned po obdržení z plemenné knihy.

 Pro naše miminka hledáme domov u milujících a laskavých lidí, kteří ocení úžasnou chrtí povahu. Se štěňátky chceme zůstat v kontaktu i po jejich odchodu do nových rodin. Majitelé se na nás můžou kdykoliv obrátit s jakoukoliv otázkou nebo problémem a my se jim budeme snažit pomoci.

NEZÁVAZNÁ NÁVŠTĚVA JE VÍTÁNA, dává možnost štěňátkům poznat nové lidi a situace a budoucím páníčkům prostředí, ve kterém štěňátka vyrůstají.
        img_0034.jpg

 

 

 

img_0906.jpg
Vrh D & E Můj andílek

 

Náhledy fotografií ze složky Odchovy - Litters


 

Portrét

Kontakt

CH.S. Můj andílek

Monika Vágnerová
Česká Třebová
Czech Republic

+420 728 595 480

muj-andilek@seznam.cz

Statistiky

Online: 4
Celkem: 980488
Měsíc: 6663
Den: 204